Antwerpen Proeft met Roger van Damme

De affiche van het culinaire zomerfestival Antwerpen Proeft is nagenoeg volledig. Ook Roger van Damme én Kaasmeester Van Tricht zijn aanwezig.

Het culinaire festival Antwerpen Proeft gaat dit jaar door van 16 tot 19 augustus. Vier dagen lang bieden tal van restaurants en cateraars in een gigantisch tentendorp heerlijke specialiteiten uit diverse keukens aan. Plaats van gebeuren is opnieuw de Vlaamse en Waalse Kaai op het Antwerpse Zuid.

Tijdens deze editie staat net als vorig jaar een bonte verzameling bekroonde chefs, vertegenwoordigers van de wereldkeuken en traiteurs, en culinaire vakmannen op de affiche. Onder meer ’t Zilte (van sterrenchef Viki Geunes, tevens ambassadeur van het evenement), Het Gebaar (van Roger van Damme), De Schone van Boskoop, De Godevaart, Radis Noir, Invincible, en Kaasmeester Van Tricht hebben hun komst bevestigd.

Antwerpen Proeft vindt opnieuw plaats tijdens Het Bollekesfeest, ook op het Zuid, dat enkel Antwerpse streekproducten in de kijker zet. Naast het typisch Antwerpse bolleke, kunnen bezoekers kennismaken met alles wat ’t Stad aan smakelijks te bieden heeft. De toegang is gratis. Er worden 120 000 bezoekers verwacht. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content