Antwerpen maakt zich op voor Bierpassie weekend

De 13e editie van het Bierpassie weekend vindt dit jaar plaats van 29 juni tot 1 juli op de Groenplaats, in hartje Antwerpen.

Van vrijdag 29 juni tot zondag 1 juli wordt de Antwerpse Groenplaats opnieuw omgetoverd tot een smaakvol bierdorp voor de 13e editie van het Bierpassie weekend. Tijdens jaarlijkse bierevenement, ondergebracht in een stijlvol ‘lounge’ tentendorp, kunnen de bezoekers drie dagen lang kennismaken met meer dan 200 Belgische speciaalbieren, aangeboden door zowat 40 brouwers.

Naast de bekende en gevestigde waarden, zijn er ook nieuwe en exclusieve soorten te ontdekken. En er zijn gratis degustatiesessies onder leiding van organisator en biersommelier Ben Vinken voorzien. Hij zal er ook zijn nieuw boek ‘Bier van A tot Z’ presenteren. Het evenement wordt opgevrolijkt door muzikale optredens.

De toegang tot het bierfestival is gratis. Wie bieren wil proeven, koopt bij het onthaal een Biersommelier Proefglas (20cl) voor 3 euro en krijgt de catalogus van het Bierpassie Weekend mee.?De bieren zelf zijn te betalen met Bierpassie jetons (2 euro). (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content