De jonge twintigers haalden het met hun restaurant Alaise in de finale van het Blankenbergse restaurant Seaven. De jonge twintigers haalden het met hun restaurant Alaise in de finale van het Blankenbergse restaurant Seaven van Michaël De Ridder (28) en Eef D'haene (27).

Sterrenchef Peter Goossens liet eerder deze week zijn voorkeur al blijken voor het restaurant in Ekeren van Amber en Elodie, de kijkers zijn hem donderdagavond in zijn stemadvies gevolgd. Op Studio Brussel zei Elodie woensdagavond nog dat Amber, indien ze de wedstrijd niet zouden winnen, alvast aan de slag kon bij topkok Sergio Herman.

Herman zal nu dus nog even op zijn honger moeten blijven zitten. Aan de vierde editie van Mijn Restaurant! namen opnieuw vijf duo's deel, in evenveel provincies. De jury bestond dit jaar uit culinair recensent Willem Asaert, foodie Yves Desmet, marketingexpert Aline juliá en architect Vittorio Simoni. (Belga)

De jonge twintigers haalden het met hun restaurant Alaise in de finale van het Blankenbergse restaurant Seaven. De jonge twintigers haalden het met hun restaurant Alaise in de finale van het Blankenbergse restaurant Seaven van Michaël De Ridder (28) en Eef D'haene (27). Sterrenchef Peter Goossens liet eerder deze week zijn voorkeur al blijken voor het restaurant in Ekeren van Amber en Elodie, de kijkers zijn hem donderdagavond in zijn stemadvies gevolgd. Op Studio Brussel zei Elodie woensdagavond nog dat Amber, indien ze de wedstrijd niet zouden winnen, alvast aan de slag kon bij topkok Sergio Herman. Herman zal nu dus nog even op zijn honger moeten blijven zitten. Aan de vierde editie van Mijn Restaurant! namen opnieuw vijf duo's deel, in evenveel provincies. De jury bestond dit jaar uit culinair recensent Willem Asaert, foodie Yves Desmet, marketingexpert Aline juliá en architect Vittorio Simoni. (Belga)