Alvalle lanceert zomerse soepen

De koude groentesoepen met verrassende combinaties brengen verfrissing bij hoge temperaturen.

Groentesoep heeft op vele menu’s een vast plaats veroverd, maar met de zomer voor de deur is niet iedereen nog te vinden voor deze warme maaltijd. Alvalle, bekend om zijn traditionele Spaanse Gazpacho en groentesap, verrast met twee koude alternatieven in het koelvak.

Licht en verfrissend, zo omschrijft de soepspecialist zijn twee combinaties. Opvallend zijn ook de combinaties die Alvalle hanteert in zijn nieuwe gerechten. Wortelsoep vermengd met een frisse toets sinaasappel en wat pittige korianderkruiden maken de eerste koude soep alvast tot een topper. Door het verrassende smakenpalet kan het gerecht onmiddellijk geserveerd worden maar wie graag een eigen toets aanbrengt, kan wat gegrilde bacon of serranoham toevoegen.

In de tweede koude soep combineert het Spaanse bedrijf tomaat en rode biet. De groentemengeling wordt op smaak gebruikt door een kruidenmix. Ook hier is creativiteit toegestaan. U kan uw smaakpapillen op de proef stellen door wat te experimenteren met komkommer, dille of zelfs noten.

Tiffany Philips

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content