LiQ is niet geschikt voor kinderen, maar volwassenen krijgen spontaan het water in de mond bij het horen van de verschillende smaken. Amaretto Cookie Crunch, Irish Coffee Crumble, Bourbon Salted Caramel, Coconut Rum Punch, Limoncello Raspberry Ripple en Strawberry Rum Daiquiri: smaken zijn er genoeg. De eerste vier zijn roomijs, de twee laatste zijn sorbets. Alle varianten bevatten vijf procent alcohol en zijn zo een goede combinatie tussen ijskoud tussendoortje en alcoholische consumptie.

Het nieuwe ijsjesmerk zet sterk in op het duurzaamheidsthema: de ijsjes worden gezoet met stevia en drie smaken zijn geschikt voor vegans. Zowel de verpakking als de bijgeleverde lepels zijn bovendien volledig plasticvrij en composteerbaar, zodat je zonder schuldgevoelens van je vieruurtje of dessert kan genieten.

LiQ komt in twee formaten (120 ml voor 2,79 euro of 475 ml voor 6,99 euro), dus er is een scoop voor elke honger (en dorst).

LiQ is niet geschikt voor kinderen, maar volwassenen krijgen spontaan het water in de mond bij het horen van de verschillende smaken. Amaretto Cookie Crunch, Irish Coffee Crumble, Bourbon Salted Caramel, Coconut Rum Punch, Limoncello Raspberry Ripple en Strawberry Rum Daiquiri: smaken zijn er genoeg. De eerste vier zijn roomijs, de twee laatste zijn sorbets. Alle varianten bevatten vijf procent alcohol en zijn zo een goede combinatie tussen ijskoud tussendoortje en alcoholische consumptie. Het nieuwe ijsjesmerk zet sterk in op het duurzaamheidsthema: de ijsjes worden gezoet met stevia en drie smaken zijn geschikt voor vegans. Zowel de verpakking als de bijgeleverde lepels zijn bovendien volledig plasticvrij en composteerbaar, zodat je zonder schuldgevoelens van je vieruurtje of dessert kan genieten. LiQ komt in twee formaten (120 ml voor 2,79 euro of 475 ml voor 6,99 euro), dus er is een scoop voor elke honger (en dorst).