Abonnementsformule Savourist laat je elke maand nieuwe drank proeven

© .

Jij houdt wel van een glas whisky of andere sterke drank af en toe, maar weet er eigenlijk nog niet zoveel over? Met de nieuwe abonnementsformule Savourist kan je op korte tijd veel leren!

Je verdiepen in goede sterke dranken was tot nu toe een dure hobby: je moest telkens hele flessen kopen van iets dat je wilde degusteren en voor je het wist puilde je drankkast uit van de kliekjes. Een abonnement op Savourist kan beide problemen elimineren.

Elke maand proeven

Met zorgvuldig geselecteerde samples van verschillende referenties, ontdek je op een eenvoudige manier wat jouw ultieme smaak is. Abonnees ontvangen maandelijks drie stalen en informatie over de geproefde producten. Wat je lekker vindt, kan je gemakkelijk bestellen in een groter formaat (10 cl, 25 cl of een hele fles) via de webshop van Savourist.

Abonnementsformule Savourist laat je elke maand nieuwe drank proeven
© .

“Ik zocht een laagdrempelige manier om zo veel mogelijk mensen te laten kennismaken met de diversiteit van gedistilleerde dranken”, zegt oprichter Stein Devos. “Het aanbod is enorm groot en iedereen heeft zijn eigen smaak. Omdat proeven de enige manier is om écht te ontdekken wat je lekker vindt, was dat mijn uitgangspunt. Savourist is een wegwijzer in een erg divers landschap, waarin je zelf de richting bepaalt.”

Een maandabonnement op Savourist kost 25 euro, voor een jaar betaal je 250 euro. Je kan kiezen op een abonnement op whisky, op rum of op bredere spirits.

(EK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content