De zogenaamde 'Goose Island Vintage Ale House' zal een groot deel van zijn omzet uit voeding halen. De twee eerste vestigingen komen in de buurt van de Britse hoofdstad, volgend jaar is België aan de beurt. Dat bericht De Tijd op basis van een bericht in The Daily Telegraph. Waar precies en wanneer is niet bekend.

Volgens De Tijd lijkt het erop dat de keten snel zal groeien. Toby Cowan, die de expansie in goede banen moet leiden, noemt Goose Island Vintage Ale House in the Daily Telegraph "een goed gefinancierde, snel uitbreidende keten". De plannen passen ook in het beleid van AB InBev om Amerikaanse speciaalbieren populair te maken in België.

De bieren van Goose Island worden sinds deze zomer in verschillende cafés in ons land verkocht. (Belga/DB)

De zogenaamde 'Goose Island Vintage Ale House' zal een groot deel van zijn omzet uit voeding halen. De twee eerste vestigingen komen in de buurt van de Britse hoofdstad, volgend jaar is België aan de beurt. Dat bericht De Tijd op basis van een bericht in The Daily Telegraph. Waar precies en wanneer is niet bekend. Volgens De Tijd lijkt het erop dat de keten snel zal groeien. Toby Cowan, die de expansie in goede banen moet leiden, noemt Goose Island Vintage Ale House in the Daily Telegraph "een goed gefinancierde, snel uitbreidende keten". De plannen passen ook in het beleid van AB InBev om Amerikaanse speciaalbieren populair te maken in België. De bieren van Goose Island worden sinds deze zomer in verschillende cafés in ons land verkocht. (Belga/DB)