Aanstormend gastronomisch talent en vaste waarden pakken samen uit op Culinaria

Chef Christophe Pauli © .

Jij vindt het moeilijkste aan op restaurant gaan, de keuze naar welk restaurant dat dan wel wordt? Dan moet je beslist afzakken naar Culinaria, het gastronomisch festival van S. Pellegrino, waar je op één locatie kennis kan maken met de keuken van meer dan dertig chefs. Een smakelijke aanrader.

Van welke soort keuken je ook houdt: je vindt hem op Culinaria, want op het festival stellen meer dan dertig chefs hun kunde tentoon. Dit jaar kan je van 18 tot 22 oktober – ondertussen al voor de negende keer – terecht in Brussel, aan de Vaartdijk.

Tijdens vier avonden en een brunch zal je chefs niet alleen van dichtbij kunnen gadeslaan in hun open keuken, je zal ook het resultaat van hun noeste arbeid kunnen proeven. De basisformule biedt je een aperitief, vijf gangen, een kaasbordje, water naar believen en koffie voor 70 euro. Wie ook bijpassende wijnen wil, betaalt 90 euro.

Op het festival verzamelt zich de crème de la crème uit de gastronomische wereld. Elk heeft zijn eigen specialiteit en persoonlijkheid, maar allemaal zijn ze verbonden door hun grote liefde voor het vak en kwaliteit. Zo staat de veelbelovende chef Jonas Haegeman (De vijf seizoenen) er naast chocolatier Pierre Marcolini, Michaël Vrijmoed (Vrijmoed *) Yves Mattagne (Sea Grill **) en Viki Geunes (’t Zilte **). Meer deelnemende chefs laten je hier het water alvast in de mond komen.

Praktisch

18 – 22 oktober 2017

Vaartdijk 8, 1070 Anderlecht

Tickets tussen 70 en 115 euro, afhankelijk van formule

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content