Ravioli met spinazie, duxelles van champignons en kreeftenschuim

Pompoensoep met dooierzwammen en gekonfijte kastanjes

Sint-jakobsnoten met camembertsabayon en koraaltoastjes

Risotto met camembert en zwarte truffel

Bloemkoolroomsoep met roquefort

Kreeft met avocado en sesam-sinaasappelsiroop

Rundvlees met foie gras, gedroogde vijgen en noten

Velouté van groene asperges met gerookte zalm

Gegratineerde oesters met cidersabayon

Krabbuideltjes met zoete aardappel

Kreeft met champagnesabayon en roze peper

© Viel

Iets arbeidsintensiever

Zalmtaart met mango, krab en chilipeper

Aardappelrösti met Sint-Jakobsnoten

Pastilla met staartvis en scampi's

Soep van eekhoorntjesbrood met griesmeelknoedels

Pastinaaksoufflés

Bouillon met parmezaanknoedels

Kreeftenbisque met Grand Marnier

Hartige Taart met parelhoen en appels

Terrine van gerookte forel

Zalmterrine met broccoli en gedroogd fruit

Terrine van foie gras met gerookte paling en perencoulis