Gedurende de hele operatie Mamma Mia werd er maar liefst 2.000 ton valse olijfolie in beslag genomen. Die verzamelde de Italiaanse politie tijdens verschillende razzia's. De olie werd valselijk als Italiaans product verkocht, terwijl de olijven eigenlijk vanuit Spanje en Griekenland waren geïmporteerd.

De razzia's vonden plaats in de regio's Calabrië en Apulië. In het totaal worden acht mensen onderzocht en had de buit een waarde van 13 miljoen euro. De Italiaanse boerenorganisatie Coldiretti loofde de actie. (Belga/EK)

Gedurende de hele operatie Mamma Mia werd er maar liefst 2.000 ton valse olijfolie in beslag genomen. Die verzamelde de Italiaanse politie tijdens verschillende razzia's. De olie werd valselijk als Italiaans product verkocht, terwijl de olijven eigenlijk vanuit Spanje en Griekenland waren geïmporteerd. De razzia's vonden plaats in de regio's Calabrië en Apulië. In het totaal worden acht mensen onderzocht en had de buit een waarde van 13 miljoen euro. De Italiaanse boerenorganisatie Coldiretti loofde de actie. (Belga/EK)