Zeker vrouwen (32%) en jongeren tot 35 jaar (34%) staan open voor veggie take away-maaltijden.

In het kader van die algemene trend en de bewustwordingscampagne Dagen Zonder Vlees, past etenbestelsite Just Eat haar 'menu' een dag aan. Vandaag, 17 februari, zal er een uitzonderlijk gevarieerd aanbod van vegetarische maaltijden te vinden zijn.

Samen met Greenway in Leuven, Antwerpen, Brussel en Gent wil het platform gerechten aanbieden die toegankelijk zijn voor iedereen. Later hoopt Just Eat een groter en diverser vegetarisch assortiment te kunnen aanbieden.

(EK)

Zeker vrouwen (32%) en jongeren tot 35 jaar (34%) staan open voor veggie take away-maaltijden.In het kader van die algemene trend en de bewustwordingscampagne Dagen Zonder Vlees, past etenbestelsite Just Eat haar 'menu' een dag aan. Vandaag, 17 februari, zal er een uitzonderlijk gevarieerd aanbod van vegetarische maaltijden te vinden zijn.Samen met Greenway in Leuven, Antwerpen, Brussel en Gent wil het platform gerechten aanbieden die toegankelijk zijn voor iedereen. Later hoopt Just Eat een groter en diverser vegetarisch assortiment te kunnen aanbieden. (EK)