Collectie Rosie Huntington-Whiteley is succes

© Reuters

De lingeriecollectie was in een mum van tijd uitverkocht.

De Britse keten Marks & Spencer laat weten dat de lingeriecollectie van actrice/model Rosie Huntington-Whiteley een groot succes is. Op amper een week tijd is het de snelst verkopende lingerielijn ooit.

Toegegeven, toen Rosie Huntington-Whiteley aankondigde dat ze een lingerielijn voor Marks & Spencer zou ontwerpen, waren we ietwat sceptisch over het concept ‘model turned actress turned designer’. Maar de collectie lijkt heel goed aan te slaan en er wordt reikhalzend uitgekeken naar de tweede lijn die binnenkort in de winkels te zien is.

Rosie for Autograph is momenteel de snelst verkopende lingerielijn in de geschiedenis van de keten. De collectie is te koop sinds 30 augustus en de verkoopcijfers liggen nu al drie keer hoger dan aanvankelijk verwacht. Sommige stukken waren zelfs na een dag volledig uitverkocht.

“We zijn uiteraard verheugd met de verkoopcijfers, zowel online als in de winkels”, zegt Soozie Jenkinson, hoofd van de lingerieafdeling bij Marks & Spencer tegen de Britse Vogue. “We kunnen niet wachten tot de volgende collectie, die in de winkels ligt in oktober.” (RDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content