Claire Danes verwacht eerste kindje

© Reuters

De Amerikaanse actrice Claire Danes en haar man, de Britse acteur Hugh Dancy, verwachten samen hun eerste kindje.

De Amerikaanse actrice Claire Danes en haar man, de Britse acteur Hugh Dancy, verwachten samen hun eerste kindje. De geboorte is gepland voor het einde van het jaar.

De 33-jarige Amerikaanse actrice Claire Danes is zwanger. Het nieuws van de zwangerschap werd door de manager van Danes bevestigd aan het Amerikaanse tijdschrift People. Meer details werden er niet vrijgegeven, maar de opnames van het tweede seizoen van ‘Homeland’ zouden niet in het gedrang komen. In deze serie speelt Claire Danes de rol van Carrie Mathison die lid is van de CIA.

Claire Danes is een Amerikaanse actrice uit New York. In 1994 kreeg ze een Golden Globe voor haar hoofdrol in de televisieserie ‘My So -Called Life’. Voor haar rol in deze productie werd Danes ook genomineerd voor een Emmy Award. In 2005 werd ze genomineerd voor een Satellite Award voor haar rol in de film ‘Shopgirl’. Vanaf 2011 speelt Claire Danes een van de hoofdrollen in de Amerikaanse serie ‘Homeland’.

Privéleven

In 2009 trouwde Danes in Frankrijk met de Engelse acteur Hugh Dancy. Naast acteur is Dancy ook model en poseerde hij samen met Kate Moss voor Burberry.

Danes en Dancy leerde elkaar kennen op de set van de film ‘Evening’ in 2007. Twee jaar later gaven ze elkaar het ja-woord in Frankrijk. Eind 2012 verwachten ze nu samen hun eerste kind. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content