Carrie Reichert schrijft boek over ‘fling’ met prins Harry

© Reuters

Carrie schrijft over haar “ontmoeting” in Las Vegas met prins Harry.

What happens in Vegas, stays in Vegas? Niet als je Carrie Reichert heet zo blijkt. De partygirl heeft namelijk aangekondigd dat ze een boek gaat schrijven over haar “ontmoeting” in Las Vegas met prins Harry en het schandaal dat erop volgde.

Eén nacht met een prinselijke playboy is natuurlijk interessant, maar om er een heel boek over te schrijven, lijkt ons wat overdreven. Aan de Daily Mail liet Carrie Reichert weten al 500 pagina’s neergepend te hebben. Gelukkig heeft ze nog heel wat andere straffe verhalen om over te schrijven. Zo zou ze al op feestjes beland zijn met de golfende scheefschaatser Tiger Woods, Britse acteur Jude Law, basketlegende Michael Jordan, popidool Robbie Williams, Mick Jagger, Jack Nicholson en nog een hele reeks andere bekende mannen én vrouwen. Ook met partygirls Paris Hilton, Kim Kardashian, Britney Spears en Lindsay Lohan zou Reichert menige wilde avond beleefd hebben.

“Ik ben een boek aan het schrijven over wat er is gebeurd met Harry, maar ook met anderen. Ik wil de feiten op een rijtje zetten over de vele dingen die gezegd zijn over mij de laatste maanden. Ik denk dat veel mensen verrast zullen zijn wanneer ze mijn levensverhaal te horen krijgen”, aldus Reichert in een verklaring aan de Daily Mail.

Reichert belooft zich niet in te houden en alle details over haar wilde feestavonden te delen met haar lezers. Hoewel ze beweert de Britse prins gekust te hebben in een dronken, naakt gefrunnik, ontkennen de woordvoerders van het Britse koningshuis deze gebeurtenissen. Enkele uren na haar bekentenis werd Reichert opgepakt en vastgehouden voor fraude. Ze zweert hoog bij laag dat de Britse geheime dienst verantwoordelijk is voor haar aanhouding. Met dit boek wil ze dan ook haar naam zuiveren en de waarheid aan het licht brengen.

Reichert heeft al grappend gezegd dat er dingen in haar boek zullen staan die rechtstreeks uit Fifty Shades of Grey zouden kunnen komen. De – al dan niet verzonnen – geheimen die zullen prijsgegeven worden in haar boek, zullen sommige sterren doen sidderen en beven. Wij vragen ons eerder af wat de Queen hier allemaal van denkt. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content