Cara Delevingne onherkenbaar voor filmrol

Cara Delevingne is net klaar met de opnames van haar derde film. Het model speelt mee in de verfilming van London Fields die in 2014 in de zalen zal komen. Haar tegenspelers zijn Jim Sturgess, Billy Bob Thornton en Amber Heard.

Cara Delevingne is net klaar met de opnames van haar derde film. Het model speelt mee in de verfilming van London Fields die in 2014 in de zalen zal komen. Haar tegenspelers zijn Jim Sturgess, Billy Bob Thornton en Amber Heard. In 2012 landde Delevingne een kleine rol in de verfilming van Anna Karenina met Keira Knightley in de hoofdrol en dit jaar speelde ze mee in Kids in Love. Aan dat lijstje mag ze nu een derde filmrol toevoegen want de Britse modelieveling maakte bekend dat haar opnames voor London Fields erop zitten.

Matthew Cullen vertaalde het moordmysterie London Fields van Martin Amis naar het witte doek. Amber Heard – mevrouw Johnny Depp – zal de hoofdrol op zich nemen. Heard kruipt in de huid van Nicola Six, een femme fatale die weet dat ze binnenkort zal sterven ten gevolge van moord. Six gaat een relatie aan met drie verschillende mannen waarvan een haar moordenaar zal zijn.

Details over de rol van Cara Delevingne werden nog niet vrijgegeven, maar als we mogen afgaan op de foto die make-up artieste Sian Edwards verspreidde, zal het model bijna onherkenbaar zijn. Op de afbeelding zien we Delevingne met dreadlocks en weinig tot geen make-up. Het zal wachten zijn op meer informatie over de film om te achterhalen waarom het model deze look kreeg aangemeten. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content