Cara Delevingne noemt thigh gap imperfectie

In een interview met de Daily Mail noemt Cara Delevingne haar thigh gap een imperfectie.

In een interview met de Daily Mail noemt Cara Delevingne haar thigh gap een imperfectie.

De obsessie van jonge meisjes om een ruimte tussen hun dijen te creëren, heeft al heel wat inkt doen vloeien. Zo zou de zogenaamde thigh gap niet voor iedereen weggelegd zijn. Diëten en intensief sporten kunnen dit fenomeen immers niet verzekeren, aangezien genen en de natuurlijke vorm van de benen uitmaken of er een ‘kloof’ tussen de dijbenen kan ontwikkeld worden.

Leve imperfectie

Cara Delevingne wordt op menig internetforum geroemd omwille van haar dunne benen en de thigh gap tussen haar dijen. Er bestaat zelfs een Twitterprofiel CarasThighGap. Maar tijdens een interview met de Daily Mail wees het jonge model erop dat haar lichaam niet perfect is. Zo haalde ze haar gebogen benen, die zorgen voor een thigh gap, aan als imperfectie. Rouwig is het spring-in-’t-veld hier echter niet om. ‘Mijn lichaam is imperfect, en daar hou ik van,’ aldus Delevingne.

Mager van nature

Tijdens de opnames voor ‘The Face of an Angel’, beweert het model zich tegoed te doen aan allerlei Italiaanse specialiteiten zoals pizza en pasta. ‘Ik eet als een varken. Toen mijn agent hier op bezoek was, zei die dat ik moest gaan lopen om de kilo’s er terug af te krijgen, maar ik heb geluk want ik ben mager van nature,’ lachte het model.

Huidaandoening

Tijdens het interview was het 21-jarige model ook openhartig over haar huidaandoening psoriasis. ‘Er is geen remedie, maar ik neem zware medicatie. Ik heb intussen al heel wat mensen ontmoet die er ook aan lijden, en dat heeft me erg geholpen,’ lichtte ze toe. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content