Cara Delevingne kruipt in haar pen als gastredactrice voor Love Magazine

Cara Delevingne © -

Het Britse model mag voor een keer achter de camera staan en kritische vragen stellen. Het lente- en zomernummer van Love Magazine krijgt een Delevingnetoets met Cara als gastredactrice.

Modellen die achter de schermen van een magazine werken, worden steeds talrijker. Onder meer Kate Moss, Alexa Chung, Laura Bailey en Edie Campbell leenden allemaal al hun talent als fotografe, styliste of journaliste voor beroemde magazines. Cara Delevingne mag zich vanaf nu dus aansluiten bij een journalistiek modellenclubje dat heel wat in haar mars heeft.

Love for Cara, Cara for Love

‘Ik kan m’n geluk niet op,’ vertelt hoofdredactrice Katie Grand. ‘Samen met Cara achter de camera staan is fantastisch. Sinds we haar voor het eerst in 2009 fotografeerden voor Love hebben we vaak met haar samengewerkt als model en ik weet dus als de beste dat ze een slimme, grappige en scherpe jonge vrouw is. Daarom wilde ik haar deze kans geven om haar talenten als journalist en schrijfster te oefenen,’ licht Grand toe.

Volgens Grand heeft Delevingne zich ontpopt als kritische en onverschrokken interviewster. ‘Ze is niet bang om de vragen te stellen waar iedereen het antwoord op wil weten,’ verklapt de hoofdredactrice van Love.

Cara Delevingne kruipt in haar pen als gastredactrice voor Love Magazine
© –

Ook Cara zelf is dolgelukkig dat ze de kans kreeg om deel uit te maken van een redactie. ‘Normaalgezien ben ik degene die de antwoorden moet geven, maar het was geweldig om eens aan de andere kant te staan. Vragen stellen en een sturende functie krijgen, fantastisch,’ aldus een enthousiaste Cara Delevingne. Op 9 februari mogen we het zomernummer van de hand van het model verwachten. Een van de covers werd al gedeeld door Cara via Instagram en toont Kendall Jenner in een innige omhelzing met de gastredactrice.

Naast model, zangeres en actrice, mag de spring-in-’t-veld nu ook journalist aan haar palmares toevoegen. Wie ziet er nog niet groen van jaloezie? (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content