Britse vrouwen willen het lichaam van Cameron Diaz

© REUTERS/Mario Anzuoni

Een onderzoek van de Britse tijdschriften Men’s Health en Women’s Health wees uit dat als Britse vrouwen hun eigen lijf zouden mogen kiezen, dat ze dan het liefst door het leven zouden gaan als Cameron Diaz.

Britse vrouwen willen het lichaam van Cameron Diaz

De enquête peilde bij 1000 mannen en 1000 vrouwen naar het perfecte figuur bij mannen en vrouwen. De 42-jarige Cameron Diaz viel bij de meerderheid van de vrouwen in de smaak. Mannen willen echter wat meer ‘pak’ aan hun ideale vrouw en kiezen voor model Kate Upton.

Er werd ook gevraagd naar de ideale man, iets wat voor de meeste vrouwen belichaamd wordt door Ryan Gosling. Ook hier zien mannen het graag wat gespierder en kiezen zij voor Hugh Jackman, bekend om zijn indrukwekkende gespierde bast.

Britse vrouwen willen het lichaam van Cameron Diaz
© IMAGEGLOBE

Andere weetjes die we uit dat onderzoek leren is dat de meeste vrouwen een man met een behaarde borst verkiezen. 28% van de ondervraagde vrouwen vindt een geschoren borst mooi. Indien je nog op zoek bent naar een lief is een bezoekje aan de kapper wel te overwegen, want het merendeel van de mannen én de vrouwen vindt dat een kapsel bepalend is voor een goede eerste indruk. (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content