‘Bloes’: creatief met oude hemden

Met het DIY-boek ‘Bloes’ kan je oude hemden en bloezen een nieuw leven inblazen. Transformeer je versleten kledingstuk in een kussenhoes, iPad-sleeve of quilt met dit handige boek.

Met het DIY-boek ‘Bloes’ kan je oude hemden en bloezen een nieuw leven inblazen. Transformeer je versleten kledingstuk in een kussenhoes, iPad-sleeve of quilt met dit handige boek. Voor iedereen die gedateerde of oude bloezen of overhemden in de kast heeft liggen, is er een leuke oplossing. Het boek ‘Bloes’ toont je stap voor stap hoe je de stoffen kan gebruiken om creatief aan de slag te gaan. Je vindt er maar liefst zestig idee├źn voor het upcyclen van overhemden. Denise Vegter toont je hoe je de hemden kan omtoveren tot leuke interieur- en modeaccessoires.

De patronen voor de DIY-werkjes zijn makkelijk over te nemen van de patroonpagina’s achter in het boek.

Denise Vegter werkt al jarenlang als marketing- en projectmanager voor diverse tijdschriften en heeft daarnaast haar eigen bedrijf ‘in mijn nopjes’, dat sieraden maakt en oude stoffen verwerkt tot hippe interieur- en modeaccessoires. ‘Bloes’ is haar eerste boek.

Praktisch

Bloes, Denise Vegter, Forte

ISBN 9789462500143, Paperback, 144 blz., 17,95 euro

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content