Bizar: getrouwde Lily Allen schrijft zich in op datingsite

© Reuters

Ophef in Groot-Brittannië want zangeres Lily Allen, die getrouwd is met Sam Cooper, heeft zich ingeschreven op een online datingwebsite. Oeps!

Ophef in Groot-Brittannië want zangeres Lily Allen, die getrouwd is met Sam Cooper, heeft zich ingeschreven op een online datingwebsite. Oeps!

Privacy staat niet langer in de woordenboek van veel popsterren. Hun weg naar het sterrendom gaat vaak samen met het verlies van elke vorm van privacy en letterlijk iedereen ziet, zeker in tijden van sociale media, wat je uitspookt of waar je op dat moment mee bezig bent. Ze moeten dan ook steeds honderd procent gefocust blijven en opletten dat ze niet té privé-informatie online zetten. En dat is misschien net wat er gebeurd is met de Britse zangeres Lily Allen.

Zo raakte bekend dat Lily Allen (28), die in 2011 trouwde met Sam Cooper en samen twee dochters hebben, zich inschreef op Tinder. Dat is een applicatie om online te daten. Ze schreef zelf op Twitter: “Juist Tinder ontdekt. Wuif mijn leven gedag”. Dit nieuwtje zorgt er natuurlijk voor dat er geroddeld wordt over de huwelijksstatus van de ster. Zou haar huwelijk met Sam Cooper op de klippen gelopen zijn? Of is het een stunt? Lily Allen is namelijk niet vies van wat extra aandacht. Zo beweerde ze dat ze haar trouwjurk van Chanel, waarde 200.000 euro, verloren was om de jurk enkele dagen later al weer terug te vinden.

Toch is er nog een feit dat de speculaties meer waarde geven. Zo veranderde ze recent haar Twitternaam opnieuw van Lily Cooper naar Lily Allen. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content