Beyoncé en Jay-Z tonen trouwvideo tijdens tour

© Instagram

In 2008 trouwden rapper Jay-Z en zangeres Beyoncé in het grootste geheim. Over deze trouwpartij werden geen gegevens vrijgegeven. Tot voor de start van hun gezamenlijke tour dan toch.

In 2008 trouwden rapper Jay-Z en zangeres Beyoncé in het grootste geheim. Over deze trouwpartij werden geen gegevens vrijgegeven. Tot voor de start van hun gezamenlijke tour dan toch.

Op woensdag avond ging de ‘On the Run’ tour van Jay-Z en Beyoncé in Miami in première. De fans van de twee wisten niet wat ze zagen toen er opeens een homevideo begon te spelen. Dolenthousiast was het publiek wanneer ze ontdekte dat het filmpje fragmenten van de trouw van het koppel bevatte. Tijdens het optreden mochten de fans Bé en Jay-Z afzonderlijk bewonderen, maar ze kwamen af en toe ook samen het podium op. De twee hebben namelijk de voorbije jaren meer dan één keer samengewerkt waardoor er genoeg duetten waren om uit te kiezen.

Geheime trouw

Het powerkoppel trouwde op 4 april 2008 volledig in het geheim. Beyoncé en Jay-Z vormden op dat moment al zes jaar een paar, maar er was nooit sprake geweest over een verloving of een komende trouwpartij. Pas na zes maanden sprak Beyoncé over haar huwelijk en na drie jaar toonde ze eindelijk haar trouwjurk aan haar fans. Ook dat gebeurde door middel van een video op één van haar optredens. In het filmpje dat de fans mochten aanschouwen tijdens de kick-off van de tour is te zien hoe het koppel hun geloften aflegt.

Huwelijksproblemen

Natuurlijk rijst nu de vraag hoe het met het huwelijk van Beyoncé en Jay-Z gesteld is. De nieuwe tour van het koppel doet vermoeden alsof alles koek en ei is tussen de twee, toch zijn we daar niet zo zeker van. Elke dag opnieuw komt er wel een nieuw schandaal naar boven. Welke daar van waar zijn, daar hebben we het raden naar. Alles is enorm geëscaleerd sinds het uitkomen van de beelden uit de lift waarop te zien is hoe de zus van Beyoncé, Solange Knowles, Jay-Z opeens aanvalt. Volgens de laatste nieuwe geruchten zouden de twee elkaar bedrogen hebben en proberen ze hun huwelijk nu te redden door in therapie te gaan. (TVE)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content