Belgische Ine Neefs, Kendall Jenner en Gigi Hadid zijn nieuwkomers in Models Top 50

Gigi Hadid © Pirelli/Steven Meisel

Kendall en Gigi werden beide bekend dankzij een realityshow. De prestigieuze lijst van Models.com somt ieder jaar de rijzende sterren uit de modellenindustrie op. Ook de Belgische Ine Neefs prijkt in de top 50.

Kendall Jenner en Gigi Hadid hebben beide hun intrede gemaakt in de Top 50 van Models.com. Andere namen in de lijst zijn onder meer Edie Campbell, Anna Ewers, Lindsey Wixson en Georgia May Jagger. Ine Neefs, het jonge model uit het Belgische Wuustwezel, maakte ook haar opwachting in de gerespecteerde top.

Belgische Ine Neefs, Kendall Jenner en Gigi Hadid zijn nieuwkomers in Models Top 50
© Valentino

De lijst wordt samengesteld aan de hand van het aantal contracten, campagnes en editorials die de modellen dit jaar hebben binnengehaald. Voor Kendall is vooral haar indrukwekkende campagne voor Estée Lauder de aanleiding voor een plekje in de lijst. Gigi wist haar plaats in de top dan weer te verzilveren dankzij haar aanwezigheid in de nieuwe Pirellikalender en een campagne voor Tom Ford. De twee campagnes die de Belgische Ine voor Valentino wist te scoren, zijn de reden voor haar aanwezigheid.

Ontdek de volledige lijst via Models.com.

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content