De Amerikaanse actrice zou volgens E! News het beautylabel vervoegen als ambassadrice. Het is de eerste keer dat Saldana dit zal doen.

Zoe Saldana, vooral bekend van de film Avatar, zal dus binnenkort te zien zijn in de commercials van L'Oréal Paris. Voorlopig is nog niet bekend van welk beautyproduct zij de ambassadrice zal worden. Wij zijn alvast benieuwd om deze knappe dame te zien in haar allereerste campagne.

De Amerikaanse actrice is in goed gezelschap bij L'Oréal. Onder meer Lea Michele en Andie MacDowell zijn ook gezichten van het label. Wie Saldana naast haar werk voor L'Oréal wil zien, kan ondertussen al beginnen aftellen naar de sequel van Avatar. Deze film zou in 2016 onze zalen binnenlopen. (AB)

De Amerikaanse actrice zou volgens E! News het beautylabel vervoegen als ambassadrice. Het is de eerste keer dat Saldana dit zal doen.Zoe Saldana, vooral bekend van de film Avatar, zal dus binnenkort te zien zijn in de commercials van L'Oréal Paris. Voorlopig is nog niet bekend van welk beautyproduct zij de ambassadrice zal worden. Wij zijn alvast benieuwd om deze knappe dame te zien in haar allereerste campagne.De Amerikaanse actrice is in goed gezelschap bij L'Oréal. Onder meer Lea Michele en Andie MacDowell zijn ook gezichten van het label. Wie Saldana naast haar werk voor L'Oréal wil zien, kan ondertussen al beginnen aftellen naar de sequel van Avatar. Deze film zou in 2016 onze zalen binnenlopen. (AB)