Bergamot uit Calabrië is essentieel voor de structuur van de Dior geuren. François Demachy is zelfs zover gegaan dat hij een custom San Carlo Bergamot gecreëerd heeft via een exclusieve samenwerking met een landhuis in Reggio dat zijn volledige jaarlijkse oogst enkel aan Dior verkoopt, zodat niemand anders deze bloemige, fruitige bergamotgeur kan gebruiken.

Een van de best bewaarde geheimen van de Dior parfums is de meiroos uit Grasse, een uitzonderlijke bloem uit het zuiden van Frankrijk. Omdat hij de Dior parfums wilde verrijken met de meest exceptionele bloemen heeft François Demachy twee belangrijke samenwerkingen opgericht met de "Domaine de Manon" van Carole Biancalana en de "Clos de Callian", geleid door Armelle Janody.

Ook jasmijn heeft het hart en de neus van François Demachy veroverd, en daarvoor trekt hij naar het zuiden van India. Hij doet beroep op twee varieteiten: de Jasmine Sambac (voor het eerst gebruikt in het parfum J'adore) en de Jasmine Grandiflorum.

Bergamot uit Calabrië is essentieel voor de structuur van de Dior geuren. François Demachy is zelfs zover gegaan dat hij een custom San Carlo Bergamot gecreëerd heeft via een exclusieve samenwerking met een landhuis in Reggio dat zijn volledige jaarlijkse oogst enkel aan Dior verkoopt, zodat niemand anders deze bloemige, fruitige bergamotgeur kan gebruiken. Een van de best bewaarde geheimen van de Dior parfums is de meiroos uit Grasse, een uitzonderlijke bloem uit het zuiden van Frankrijk. Omdat hij de Dior parfums wilde verrijken met de meest exceptionele bloemen heeft François Demachy twee belangrijke samenwerkingen opgericht met de "Domaine de Manon" van Carole Biancalana en de "Clos de Callian", geleid door Armelle Janody. Ook jasmijn heeft het hart en de neus van François Demachy veroverd, en daarvoor trekt hij naar het zuiden van India. Hij doet beroep op twee varieteiten: de Jasmine Sambac (voor het eerst gebruikt in het parfum J'adore) en de Jasmine Grandiflorum.