Onderstaande video van de Amerikaanse tiener Shea Glover bewijst dat we de wereld een betere plek kunnen maken door mensen complimenten te geven. Nope, dat is natuurlijke geen kernfysica, maar zelfs al kennen we de impact van vriendelijke woorden, toch laten we zelf nog te vaak na om mensen daadwerkelijk een compliment te geven.

Glover trok de straat op met haar camera en begon beelden te schieten van wat haar aandacht trok. Wanneer haar onderwerpen haar ernaar vroegen antwoordde ze simpelweg: "Ik maak foto's van mensen die ik mooi vind." Bekijk hier hoe de gezichten van de door haar geportretteerde personen bijna volledig veranderen wanneer ze te horen krijgen dat ze mooi gevonden worden.

Onderstaande video van de Amerikaanse tiener Shea Glover bewijst dat we de wereld een betere plek kunnen maken door mensen complimenten te geven. Nope, dat is natuurlijke geen kernfysica, maar zelfs al kennen we de impact van vriendelijke woorden, toch laten we zelf nog te vaak na om mensen daadwerkelijk een compliment te geven. Glover trok de straat op met haar camera en begon beelden te schieten van wat haar aandacht trok. Wanneer haar onderwerpen haar ernaar vroegen antwoordde ze simpelweg: "Ik maak foto's van mensen die ik mooi vind." Bekijk hier hoe de gezichten van de door haar geportretteerde personen bijna volledig veranderen wanneer ze te horen krijgen dat ze mooi gevonden worden.