Kate Somerville

Beroemde klanten: Anna Kendrick, Lauren Conrad, Amber Heard en Lea Michele.

Amber Heard , REUTERS
Amber Heard © REUTERS

Rode loper-behandeling: ongeveer een maand voor awards season starten met een regime van peelings, hydraterende gezichtsbehandelingen en lichttherapie

Staat bekend om: haar DermalQuench behandeling, waarbij een serum met hyaluronzuur gecombineerd wordt met zuurstof. Het DermalQuench mengsel wordt aangebracht op een Koreaans gelmasker met zeewier en zou de huid hydrateren en roodhuid tegen gaan.

Wijze raad: "Vermijd producten die je nooit eerder gebruikte in aanloop voor een belangrijk event", aldus Somerville aan de New York Times. "Blijf ook weg van intense zelfbruiners. Je wil niet weten hoe vaak ik al heb moeten schrobben en peelen om een oranje teint terug wat normaal te krijgen."

Prijskaartje: een DermalQuench behandeling van een uurtje maakt je 270 dollar (of zo'n 240 euro) armer

Sonya Dakar

Beroemde klanten:: Jennifer Lawrence, Gwyneth Paltrow, Drew Barrymore, Bar Refaeli.

Gwyneth Paltrow, REUTERS
Gwyneth Paltrow © REUTERS

Rode loper-behandeling: een zes weken durende bootcamp met wekelijkse checkups.

Staat bekend om: De appelstamcelgezichtsbehandeling met synthetisch slangengif die de huid peelt, herstelt en gladmaakt en volgens Dakar het meest te vergelijken valt met tijdelijke botox. De huidspecialiste combineert deze behandeling graag met de Total Lift machine, waarbij magnetische golven worden uitgestuurd om de collageenproductie te stimuleren.

Wijze raad: "Niemand gaat mijn praktijk buiten zonder probiotica. Je moet het gist in je systeem tegengaan, zodat je niet pafferig lijkt."

Prijskaartje: Een bootcamp van mevrouw Dakar kost drieduizend dollar ( ongeveer 2650 euro)

Harold Lancer

Beroemde klanten: Beyoncé, Ellen DeGeneres, Kim Kardashian, Nicole Richie.

Beyoncé, REUTERS
Beyoncé © REUTERS

Rode loper-behandeling: het hele jaar lang je huid van top tot teen laten onderzoeken en behandelen. Eerlijk zijn met jezelf: wat is je zwakke punt? "Ellebogen zijn bij veel mensen lelijk", verklapt Lancer aan The New York Times. "Geloof me: wanneer celebs aan hun stylisten vragen om kleding met lange mouwen is dat niet omdat ze hun loshangende huid aan de armen willen verbergen: het is omdat hun ellebogen lijken weggelopen uit 'The Hobbit'."

Staat bekend om: De PicoSure technologie, die aanvankelijk ontwikkeld werd voor het verwijderen van tatoeages en geluids- en lichtgolven diep in de huid laat doordringen. Op die manier wordt de huid aangespoord om zichzelf te "genezen", worden poriën kleiner en krijgt het gezicht een matte, gladde look.

Wijze raad: Dokter Lancer raadt zijn patiënten aan een dieet zonder zout en met slechts 20 procent koolhydraten aan te houden. "Wie veel koolhydraten eet, heeft een doffe, deegachtige huidstructuur."

Prijskaartje: Een eerste consultatie kost 250 dollar (220 euro), de PicoSure behandeling start vanaf 1500 (1300) dollar per keer.

(KS via The New York Times)

(KS via The New York Times)