Je kan het zo gek niet bedenken of een of andere filmster gebruikt het in haar dieet of als nieuw beautygeheim. Dit keer zijn de spruitjes aan de beurt. Volgens een Brits sapjesbedrijf is dit het nieuwe wondermiddel, lezen we in Glamour.

De 'Brussels Sprouts', zoals spruitjes in het Engels worden genoemd, kennen wij vooral van hun aanwezigheid in hutsepot of een ander winters gerecht. De bar Fortnum & Mason verkoopt sinds kort de spruitjessapjes én niet zonder succes, zo blijkt.

Spruitjes zitten boordevol vitamine K en C, calcium, magnesium en foliumzuur. Hoewel ze een bedenkelijke reputatie hebben, denk maar aan de winderige bijwerking, zijn spruitjes in een sapje makkelijker te verteren.

Groene sapjes, onder meer op basis van spinazie, zijn het favoriete gezondheidsdrankje van heel wat sterren. Miranda Kerr, Rosie Huntington-Whiteley, Gwyneth Paltrow en Jennifer Aniston zijn maar enkele van de celebs die zweren bij hun groene drankjes. Of ze ook zullen zwichten voor de spruitjes zal nog moeten blijken. (AB)

Je kan het zo gek niet bedenken of een of andere filmster gebruikt het in haar dieet of als nieuw beautygeheim. Dit keer zijn de spruitjes aan de beurt. Volgens een Brits sapjesbedrijf is dit het nieuwe wondermiddel, lezen we in Glamour.De 'Brussels Sprouts', zoals spruitjes in het Engels worden genoemd, kennen wij vooral van hun aanwezigheid in hutsepot of een ander winters gerecht. De bar Fortnum & Mason verkoopt sinds kort de spruitjessapjes én niet zonder succes, zo blijkt.Spruitjes zitten boordevol vitamine K en C, calcium, magnesium en foliumzuur. Hoewel ze een bedenkelijke reputatie hebben, denk maar aan de winderige bijwerking, zijn spruitjes in een sapje makkelijker te verteren.Groene sapjes, onder meer op basis van spinazie, zijn het favoriete gezondheidsdrankje van heel wat sterren. Miranda Kerr, Rosie Huntington-Whiteley, Gwyneth Paltrow en Jennifer Aniston zijn maar enkele van de celebs die zweren bij hun groene drankjes. Of ze ook zullen zwichten voor de spruitjes zal nog moeten blijken. (AB)