Maak kennis met het trucje van Victoria Beckham om tijdens de feestdagen geen grammetje bij te komen.

Tijdens en na de feestdagen worden we overspoeld met diëten en tips om het lichaam opnieuw in balans te brengen. Vergeet lichte voeding en fitness DVD's en maak kennis met een 100 jaar oude trucje om opnieuw een stralend figuur te krijgen of te behouden. De après-Kerst sensatie is een honderd jaar oude Schotse recept op basis van zeewier en een soort gras. Dat schrijft Daily Mail.

Naar verluidt zou Victoria Beckham een fanatiek aanhangster zijn van dit recept om haar figuur te behouden tijdens de feestdagen. Bovendien volgde ze ook algen- en zeewier kuren om haar figuur terug te krijgen na haar zwangerschappen. Ook Britney Spears zou fan zijn zeewier en ze zou dit zelfs rauw eten. Door het eten van zeewier zou je een verzadigd gevoel krijgen en stilt het het hongergevoel.

Zeewier in tabletvorm

Het Schotse wondermiddeltje wordt samengesteld uit zeewier en kleverig gras. Het werd voor het eerst gecreëerd in 1913 door William Box en wordt vandaag uitgebracht in tabletvorm onder de naam 'Quantrim'.

Het zou de extra kilo's van de feestdagen stap per stap weer doen verdwijnen. Het middel zou effect hebben op het metabolisme van de mens en hierdoor zouden er meer calorieën verbrand worden. In de winter van dit jaar alleen al zijn meer dan 250.000 bestellingen van het middel geplaatst.

Een studie zou het effect op korte termijn bewezen hebben, maar onderzoekers weten niet (en zijn eerder sceptisch) over het langdurig gebruiken van dit product. (LVR)

Maak kennis met het trucje van Victoria Beckham om tijdens de feestdagen geen grammetje bij te komen. Tijdens en na de feestdagen worden we overspoeld met diëten en tips om het lichaam opnieuw in balans te brengen. Vergeet lichte voeding en fitness DVD's en maak kennis met een 100 jaar oude trucje om opnieuw een stralend figuur te krijgen of te behouden. De après-Kerst sensatie is een honderd jaar oude Schotse recept op basis van zeewier en een soort gras. Dat schrijft Daily Mail. Naar verluidt zou Victoria Beckham een fanatiek aanhangster zijn van dit recept om haar figuur te behouden tijdens de feestdagen. Bovendien volgde ze ook algen- en zeewier kuren om haar figuur terug te krijgen na haar zwangerschappen. Ook Britney Spears zou fan zijn zeewier en ze zou dit zelfs rauw eten. Door het eten van zeewier zou je een verzadigd gevoel krijgen en stilt het het hongergevoel. Zeewier in tabletvorm Het Schotse wondermiddeltje wordt samengesteld uit zeewier en kleverig gras. Het werd voor het eerst gecreëerd in 1913 door William Box en wordt vandaag uitgebracht in tabletvorm onder de naam 'Quantrim'. Het zou de extra kilo's van de feestdagen stap per stap weer doen verdwijnen. Het middel zou effect hebben op het metabolisme van de mens en hierdoor zouden er meer calorieën verbrand worden. In de winter van dit jaar alleen al zijn meer dan 250.000 bestellingen van het middel geplaatst. Een studie zou het effect op korte termijn bewezen hebben, maar onderzoekers weten niet (en zijn eerder sceptisch) over het langdurig gebruiken van dit product. (LVR)