In IndonesiÃ"en MaleisiÃ"sneuvelen grote delen van het regenwoud voor de aanleg van palmolieplantages. Deze expansie vormt de grootste bedreiging voor de natuurlijke habitat van de orang-oetan. Zes procent van de palmolieproductie is bestemd voor zepen. Daarom heeft het Nederlandse Lush- gespecialiseerd in natuurlijke verzorgingsproducten- besloten niet langer palmolie in zijn zepen te verwerken. Hiermee wordt het palmolieverbruik met 250.00 kilo per jaar verminderd.

Om het probleem onder de aandacht te brengen, gaat Lush nog een stapje verder. Nog tot 19 juli schenkt het de opbrengst van zijn Miranda-zeep aan de stichting Primates Helping Primates, die opkomt voor de bescherming van de roodharige mensaap. In die periode kunnen klanten zich ook opgeven als donor of adoptieouder.

Lush heeft bij ons winkels in Brussel, Antwerpen en Luik.

Ann Heylens.

In IndonesiÃ"en MaleisiÃ"sneuvelen grote delen van het regenwoud voor de aanleg van palmolieplantages. Deze expansie vormt de grootste bedreiging voor de natuurlijke habitat van de orang-oetan. Zes procent van de palmolieproductie is bestemd voor zepen. Daarom heeft het Nederlandse Lush- gespecialiseerd in natuurlijke verzorgingsproducten- besloten niet langer palmolie in zijn zepen te verwerken. Hiermee wordt het palmolieverbruik met 250.00 kilo per jaar verminderd. Om het probleem onder de aandacht te brengen, gaat Lush nog een stapje verder. Nog tot 19 juli schenkt het de opbrengst van zijn Miranda-zeep aan de stichting Primates Helping Primates, die opkomt voor de bescherming van de roodharige mensaap. In die periode kunnen klanten zich ook opgeven als donor of adoptieouder. Lush heeft bij ons winkels in Brussel, Antwerpen en Luik. Ann Heylens.