De make-uplijn van Zara zal (in eerste instantie) geen breed assortiment omvatten. Zo richt de keten zich momenteel uitsluitend op lippenstiften. Alle twintig lippenstiften - twaalf gewone, acht vloeibare - zouden je lippen lang van kleur moeten voorzien en hebben stuk voor stuk een matte finish.

Niet alleen het beperkte aanbod lijkt te verraden dat Zara met deze introductie vooral de markt wat aftoetsen, ook de manier waarop je de producten kan kopen doet dat. De lippenstiften zijn vanaf 5 december namelijk enkel online te koop, niet in de winkels zelf.

De make-uplijn van Zara zal (in eerste instantie) geen breed assortiment omvatten. Zo richt de keten zich momenteel uitsluitend op lippenstiften. Alle twintig lippenstiften - twaalf gewone, acht vloeibare - zouden je lippen lang van kleur moeten voorzien en hebben stuk voor stuk een matte finish. Niet alleen het beperkte aanbod lijkt te verraden dat Zara met deze introductie vooral de markt wat aftoetsen, ook de manier waarop je de producten kan kopen doet dat. De lippenstiften zijn vanaf 5 december namelijk enkel online te koop, niet in de winkels zelf.