Het Franse mode-en cosmeticahuis Givenchy heeft zich voor zijn nieuwe make-uplijn gebaseerd op de negentiendeeeuwse dandy-cultuur, en er een vleugje rock en roll aan toegevoegd. Blikvanger is een beauty case in zakformaat in beperkte oplage: de Trompe l'Oeil.

De beauty case, die samen met Givenchy Couture werd ontworpen, ziet er uit als een oude zakhorloge. Maar binnenin zit rozeachtig poeder -Sweet Dandy- dat kan gebruikt worden om zowel de lippen, de wangen of de schouders en het décolté wat extra kleur te geven. Te koop voor 41 euro.

Ann Heylens.

Het Franse mode-en cosmeticahuis Givenchy heeft zich voor zijn nieuwe make-uplijn gebaseerd op de negentiendeeeuwse dandy-cultuur, en er een vleugje rock en roll aan toegevoegd. Blikvanger is een beauty case in zakformaat in beperkte oplage: de Trompe l'Oeil. De beauty case, die samen met Givenchy Couture werd ontworpen, ziet er uit als een oude zakhorloge. Maar binnenin zit rozeachtig poeder -Sweet Dandy- dat kan gebruikt worden om zowel de lippen, de wangen of de schouders en het décolté wat extra kleur te geven. Te koop voor 41 euro. Ann Heylens.