Yves Saint Laurent Beauty kiest voor het it-model Cara Delevingne als gezicht voor de nieuwe make-uplijn 'Babydoll'. Dat schrijft de website van de Britse Elle.

Cara Delevingne zal het uithangbord worden van de gloednieuwe make-up lijn 'Babydoll'. Een tijdje geleden praatte Delevingne haar mond al voorbij met een tweet. Maar het nieuws van de samenwerking werd nu pas officieel bevestigd. Het Britse model Cara Delevingne heeft er weer een mooie opdracht bij.

Mascara in de spotlight

Een nieuwe opvallende mascara moet de eyecatcher worden van de Babydoll-lijn. Daarnaast vinden we in de nieuwe collectie ook verschillende kleuren eyeliners, lippenstiften en nagellak. Al de producten staan in het teken van de zomer.

De producten van de Babydoll-collectie van Yves Saint Laurent ligt eind mei in de winkelrekken. (LVR)

Yves Saint Laurent Beauty kiest voor het it-model Cara Delevingne als gezicht voor de nieuwe make-uplijn 'Babydoll'. Dat schrijft de website van de Britse Elle. Cara Delevingne zal het uithangbord worden van de gloednieuwe make-up lijn 'Babydoll'. Een tijdje geleden praatte Delevingne haar mond al voorbij met een tweet. Maar het nieuws van de samenwerking werd nu pas officieel bevestigd. Het Britse model Cara Delevingne heeft er weer een mooie opdracht bij.Mascara in de spotlight Een nieuwe opvallende mascara moet de eyecatcher worden van de Babydoll-lijn. Daarnaast vinden we in de nieuwe collectie ook verschillende kleuren eyeliners, lippenstiften en nagellak. Al de producten staan in het teken van de zomer. De producten van de Babydoll-collectie van Yves Saint Laurent ligt eind mei in de winkelrekken. (LVR)