Yoko Ono maakt na haar mannencollectie voor het New Yorkse modelabel Opening Ceremony, een promofilm met make-up tips voor mannen voor dit label. De volgende keer dat de heren Yoko Ono X Opening Ceremony broeken, hoge laarzen of de typische roze T-shirt met uitgesneden schouders dragen, kunnen ze hun look vervolledigen met haar toch wel absurde make-up tips.

We weten al dat Yoko Ono, echtgenote van wijlen John Lennon, in samenwerking met de hippe boetiek 'Opening Ceremony' een herencollectie uitbracht die volledig geïnspireerd is op Lennon's 'sexy lichaam'. Gekke stuks zoals T-shirt met tepeluitsnijdingen, broeken met een handschets ter hoogte van het kruis, bh's voor mannen en lederen laarzen met wierrookstokjeshouders maken deel uit van de collectie. Nu wil Yoko Ono met haar make-up tips voor mannen hun look helemaal afwerken.

Bizarre tipsDe make-up tips die Yoko voorstelt in haar promofilmpje zijn heel gek. De verschillende tips zijn onderverdeeld in make-up voor in de ochtend, overdag en voor 's avonds. Wat ons opvalt aan de tips is dat ze niet waarneembaar of realistisch zijn. Producten die ze aanprijst zoals bijvoorbeeld regenboog pillen zijn niet in de winkels te koop. Of de beauty-tips die ze aan mannen meegeeft zoals alle spiegels weggooien of om te ademen in een regenboog zijn niet duidelijk. Het hele filmpje wordt ondersteund door een elektronische soundtrack die Yoko zelf componeerde. (YM)
Hoe dan ook, het is een leuke video met kleurrijke onzin. Wat het ook wil zeggen, neem een kijkje:

Yoko Ono maakt na haar mannencollectie voor het New Yorkse modelabel Opening Ceremony, een promofilm met make-up tips voor mannen voor dit label. De volgende keer dat de heren Yoko Ono X Opening Ceremony broeken, hoge laarzen of de typische roze T-shirt met uitgesneden schouders dragen, kunnen ze hun look vervolledigen met haar toch wel absurde make-up tips. We weten al dat Yoko Ono, echtgenote van wijlen John Lennon, in samenwerking met de hippe boetiek 'Opening Ceremony' een herencollectie uitbracht die volledig geïnspireerd is op Lennon's 'sexy lichaam'. Gekke stuks zoals T-shirt met tepeluitsnijdingen, broeken met een handschets ter hoogte van het kruis, bh's voor mannen en lederen laarzen met wierrookstokjeshouders maken deel uit van de collectie. Nu wil Yoko Ono met haar make-up tips voor mannen hun look helemaal afwerken.Bizarre tipsDe make-up tips die Yoko voorstelt in haar promofilmpje zijn heel gek. De verschillende tips zijn onderverdeeld in make-up voor in de ochtend, overdag en voor 's avonds. Wat ons opvalt aan de tips is dat ze niet waarneembaar of realistisch zijn. Producten die ze aanprijst zoals bijvoorbeeld regenboog pillen zijn niet in de winkels te koop. Of de beauty-tips die ze aan mannen meegeeft zoals alle spiegels weggooien of om te ademen in een regenboog zijn niet duidelijk. Het hele filmpje wordt ondersteund door een elektronische soundtrack die Yoko zelf componeerde. (YM) Hoe dan ook, het is een leuke video met kleurrijke onzin. Wat het ook wil zeggen, neem een kijkje: