De bekende geuren van de Japanse ontwerper Yohji Yamamoto zijn terug van weggeweest. Na zes jaar uit de rekken verdwenen te zijn, maken de parfums hun comeback.


In 2005 liep het fout wanneer alle parfums van Yohji Yamamoto uit de handel werden gehaald. Dit omdat de Amerikaanse producent van consumentengoederen Procter&Gamble het contract beëindigde.


Twee nieuwe geuren


De oude klassiekers Yamamoto Homme, Yohji Essential en Yohji Senses zitten opnieuw in de levering. En van een comeback gesproken: voor het najaar 2013 creëerde Givaudan-parfumeur, Olivier Pescheux twee totaal nieuwe geuren voor het Japanse merk.


De eerste parfums zullen in juni 2013 de winkels vullen in Groot-Brittannië, Frankrijk, Japan en Rusland. Nog even wachten voor ons Belgenlandje dus. (JJ)

De bekende geuren van de Japanse ontwerper Yohji Yamamoto zijn terug van weggeweest. Na zes jaar uit de rekken verdwenen te zijn, maken de parfums hun comeback. In 2005 liep het fout wanneer alle parfums van Yohji Yamamoto uit de handel werden gehaald. Dit omdat de Amerikaanse producent van consumentengoederen Procter&Gamble het contract beëindigde. Twee nieuwe geuren De oude klassiekers Yamamoto Homme, Yohji Essential en Yohji Senses zitten opnieuw in de levering. En van een comeback gesproken: voor het najaar 2013 creëerde Givaudan-parfumeur, Olivier Pescheux twee totaal nieuwe geuren voor het Japanse merk. De eerste parfums zullen in juni 2013 de winkels vullen in Groot-Brittannië, Frankrijk, Japan en Rusland. Nog even wachten voor ons Belgenlandje dus. (JJ)