Word slanker door dagelijkse bezigheden

Nivea en lifestylecoach Sarah Maxwell bedachten fitnessoefeningen en huidverzorgingstips die je kan verwerken in je dagelijkse routines.

Voor het cosmeticamerk Nivea bedacht fitness- en lifestylecoach Sarah Maxwell een aantal oefeningen die iedere vrouw in haar dagelijkse routine kan integreren. Nivea liet zich door het concept inspireren en bedacht zelf ook enkele creatieve tips om je lichaam te verzorgen met de eigen producten. Stap een halte vroeger af, span je spieren op tijdens het werk, ga helemaal uit de bol met de stofzuiger. Toegegeven, die tips kenden we al. Sarah Maxwell schudt echter nog heel wat andere oefeningen uit haar mouw. Staat een gerecht net in de oven, dan is het tijd voor squads. Zelfs spelen met de kinderen en boodschappen in huis halen zouden intense workouts worden dankzij Maxwell’s fitnessplan.

Huisgemaakte cosmetica Nivea bedacht ook zelf enkele creatieve huidverzorgingstips. Meng de verstevigende olie van het merk met een beetje tafelzout en je krijgt een huisgemaakte body scrub. Laat de oogverzorging een nachtje in de koelkast staan en het verkoelende effect zal logischerwijs alleen maar toenemen. Koude theezakjes zouden trouwens ook goed helpen tegen gezwollen ogen. Cellulitis zou je dan weer kunnen beperken door een ‘knijpmassage’ toe te passen op de probleemzones.

‘Hello Bikini’

Maxwell werkte tenslotte een vierwekenplan uit dat volgens Nivea resulteert in een perfect bikinilichaam. Het ‘Hello Bikini’ plan is gemaakt om cellulitisproblemen hardhandig tegen te gaan. De oefeningen zouden de bloeddoorstroming richting de probleemzones sturen en zo de toxische stoffen wegvoeren.(JK)

Via de Niveapagina op Youtube kan je alle oefeningen en huidverzorgingstips bekijken. Het bikiniprogramma vind je terug op de website van het cosmeticamerk.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content