WK-babe Axelle scoort contract bij L’Oréal (video)

© Belga

Het WK mag dan wel gestopt zijn voor onze Rode Duivels, Axelle blijft maar scoren met haar looks!

L’Oréal Belgium heeft Axelle Despiegelaere, die bekend werd als Belgische ‘pretty face’ op het WK in Brazilië, een contract onder de neus geschoven. Zo gaat de blonde schone binnenkort beautytips geven en is ze het gezicht van haarproducten van L’Oréal. Het WK mag dan wel gestopt zijn voor onze Rode Duivels, Axelle blijft maar scoren met haar looks!

Het ziet er naar uit dat het WK 2014 de grote doorbraak betekent voor de 17-jarige West-Vlaamse Axelle Despiegelaere. Ze werd eerder toevallig opgemerkt door cameraploegen op het WK en het duurde niet lang of haar foto ging viraal op de sociale media. De Belgische mannen lagen in bosjes aan de voeten van Axelle. Zo heeft ze op Facebook al meer dan 23.000 fans en volgers.

Sinds haar verschijning kreeg ze ongetwijfeld al tal van (oneerbare) voorstellen, maar soms zit er ook een voorstel tussen waar het jonge meisje geen ‘neen’ tegen kan zeggen. Zo kwam L’Oréal met een contract zwaaien onder de neus van Axelle. Heel concreet mag ze haarproducten van L’Oréal Professionnel gaan promoten, maar hoe de campagne er precies zal uitzien is nog niet bekend.

Intussen hebben Axelle en L’Oréal wel al samen een video gemaakt, in het kapsalon van Thierry Huys, die je hier kan bekijken:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content