Wetlook kapseltrend: blinkende hoofden

Alexander Wang © Getty

Een hoog glanzende wetlook, dat is de nieuwe haartrend op de catwalk. Designers gebruikten een grote portie gel om het haar van hun modellen in vorm te krijgen. Of je nu je haar naar achter kamt of het in een middenstreep laat; zolang je haar maar goed blinkt, ben je volledig mee met de trend.

Balenciaga
Balenciaga© Getty Images

Modellen met een natte look waren dit seizoen talrijk aanwezig op de catwalk.Alexander Wangkoos voor zijn show een stoere rock and roll versie. De gehavende look is perfect voor wie een nonchalant kapsel zoekt. Een elegantere uitvoering vonden we op de catwalk vanBalenciaga, waar de modellen paradeerden met glanzende chignons.

Donna Karan
Donna Karan© Gamma-Rapho via Getty Images

Voor wat minder overdadig gebruik van haarproducten, kijken we naar Donna Karan. Daar werden enkel de voorste lokken plat gelegd met gel.

Handig ook: de wetlook past bij elk kapsel. Ga je voor een paardenstaart, dot of losse lokken; een beetje olie of gel maakt jou kapsel meteen catwalk approved. Ideaal voor die dagen waarop je eigenlijk je haar moet wassen. (CL)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content