Wellnessparty in Brugge

© wellnessparty

Op 1 april wordt de ‘B-In’ in Brugge voor de tweede keer omgetoverd tot het decor voor een heuse wellnessparty.

Op donderdag 1 april wordt de ‘B-In’ in Brugge voor de tweede keer omgetoverd tot het decor voor een heuse wellnessparty.

Zoals de naam al doet vermoeden, geeft de party bezoekers de kans te genieten van de laatste wellnesstrends. In een sfeervol zen-kader kunnn ze verzorgingsproducten en wellnessbehandelingen uittesten, en dat op de tonen van lounge muziek met gezonde hapjes en hippe drankjes in de hand. Om 22u staat er een modeshow op het programma waarna het feest pas echt losbarst.

Nieuw dit jaar zijn de live-danseressen en een grotere prijzenpot: bezoekers maken kans op maar liefst 1.500 euro aan prijzen, waaronder een pakket van schoonheidsbehandelingen, kleding, een gastronomisch etentje en een kappersbeurt. Indien er voor u niets uit de prijzenpot valt, niet getreurd. Bij het verlaten van de club, krijgen alle aanwezigen een gratis wellness-goodybag met free gifts en kortingsbonnen.

Aïsa Knockaert

Wellness-Party heeft plaats op 1 april in de B-In te Brugge. Toegangskaarten kosten 20 euro per persoon of 160 euro voor een VIP-tafel voor 4 personen. Tickets te verkrijgen via www.wellnessparty.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content