Weleda richt zich op rijpere huid met nieuw natuurlijk gamma

Een rijpere huid kan niet meer rekenen op het recuperatievermogen van een jonge huid, daarom moeten deze nieuwe behoeften ook vervuld worden. Het Nederlandse beautylabel Weleda lanceert daarom de natuurlijke Evening Primrose-reeks.

Weleda richt zich op rijpere huid met nieuw natuurlijk gamma
© Weleda

‘De rijpe huid wordt gekenmerkt door een verminderde stofwisseling, tragere herstelmechanismen en een afnemend regeneratievermogen. Hierdoor heeft de huid ook minder weerstand’, verduidelijkt Kim Goppel van Weleda. Deze nieuwe lijn op basis van de teunisbloem zal verstevigend werken en het vochtverlies van de huid tegengaan. Op die manier wordt de afnemende productie van collageen en elastine, wat de huid zijn elasticiteit geeft, tegengewerkt.

Net zoals alle producten van Weleda is ook deze beautylijn uitsluitend gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten. Hoofdbestanddeel is de teunisbloem of de ‘evening primrose’, een bloem die doorgaans pas ’s avonds gaat bloeien. Een mooie verwijzing naar de periode waar de vrouwen met een rijpere huid zich in bevinden, dat vrouwen na de menopauze ook nog kunnen bloeien. Het gamma is uitgebreid met onder meer een versterkende dagcrème, een oog- en lipcontourcrème en verstevigende body olie. Vanaf eind januari in de winkelrekken. (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content