Weg met watjes: de voordelen van Cleansing Oils

L'Occitane (24 euro), MAC (29 euro), Shu Uemura (62 euro) © .

Tijdens het ontschminken en reinigen van de huid gebruiken we kilo’s watjes. Een minder milieuvervuilend alternatief, dat bovendien de huidt voedt, is de cleansing oil.

In plaats van make-up te verwijderen met een ontschminkproduct en watjes, kan je de huid ook reinigen met een product op basis van olie. Cleansing Oils verwijderen onzuiverheden en make-up zonder de vochtbalans van de huid te verstoren en kunnen makkelijk onder de douche of aan de wasbak gebruikt worden.

Door de band genomen, kunnen deze reinigers door alle huidtypes gebruikt worden aangezien ze helpen om de oliebalans in de huid op peil te houden.

Niet iedereen is fan van de textuur van reinigers op oliebasis, maar voor diegenen voor wie het wel aangenaam aanvoelt, is het heerlijk in gebruik. Het wassen, reinigen en demaquilleren van het gezicht kunnen dankzij een oliereiniger in een keer gebeuren.

Zo bespaar je tijd, gebruik je minder watjes en hydrateer je de huid tijdens het reinigen. (LP)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content