Weekendtip: laat je nagels lakken voor het goede doel

De leuke stickertjes van Elfi De Bruyn en Bué The Warrior © -

Jezelf verwennen en er iemand, of in dit geval een heleboel dieren, gelukkig mee maken, dat is pas twee vliegen in één klap vangen. Nail artist Elfi De Bruyn zet haar schouders onder een make-over voor het Gentse dierenasiel.

Elfi De Bruyn heeft een hart van goud. In haar geval zullen daar ongetwijfeld ook wel heel wat glinstertjes te vinden zijn. De voorbije maanden vertoefde ze regelmatig in het Gentse dierenasiel vlakbij het Citadelpark. ‘Het asiel is gevestigd in een oud beschermd gebouw, maar dat verkeert in slechte staat. Ze hebben onvoldoende budget om nieuwe bouwplannen te starten’, vertelt Elfi. ‘Daarom wil ik met mijn actie hen een duwtje in de rug geven en hopelijk mensen op ideeën brengen.’

Op zondag 14 december organiseert ze een event bij het Gentse beautysalon Beauty Queen, waar ze nagels gaat pimpen voor goede doel. De startprijs is 15 euro per manicure mét een glaasje bubbels, maar wie meer wil doneren mag dat natuurlijk. Elfi neemt jouw nagels onder handen met de collectie van leuke stickertjes die ze ontwierp met grafisch talent Bué The Warrior. Bué, ofte Dave, gaf ook de muren van het dierenasiel ondertussen al een creatief likje verf.

Wie zich niet geroepen voelt om met kleurrijke nagels door het leven te gaan, mag natuurlijk ook een donatie droppen in de bokaal bij Beauty Queen. (AB)

14/12 van 12u-18u (reservatie verplicht: elfi.debruyn@gmail.com) bij Beauty Queen, Donkersteeg 22, Gent.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content