Webshop van Ici Paris XL opnieuw in de prijzen

Parfumerieketen Ici Paris XL won voor het tweede jaar op rij een award voor beste webshop in de categorie persoonlijke verzorging.

Klanten van Ici Paris XL zijn tevreden over de e-shop van de parfumerieketen. Dat bleek nog maar eens tijdens de uitreiking van de ‘Webshop Awards Belgium 2014’ waar het voor het tweede jaar op rij in de prijzen viel. In de categorie persoonlijke verzorging won Ici Paris XL de award voor beste webshop.

Webshops konden zelf via banners en nieuwsbrieven hun klanten oproepen om hun site te beoordelen in acht criteria: prijs-kwaliteitverhouding, prijsniveau, acties en aanbiedingen, klantenservice, gebruiksvriendelijkheid, betaling, assortiment en levering. Ici Paris XL was opnieuw de beste van de klas. De populariteitspoll werd georganiseerd door het onafhankelijke onderzoeksbureau Q&A Research & Consultancy.

Onder het motto ‘luxeproducten toegankelijk maken voor het grote publiek’ groeide Ici Paris XL uit tot een van de voornaamste luxe parfumeriewinkels van de Benelux. De keten telt intussen 270 winkels en meer dan 3.000 medewerkers in Nederland, BelgiĆ«, Duitsland en het Groot-Hertogdom Luxemburg. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content