Wat is er aan de hand met het gezicht van Nicole Kidman?

© Reuters

Er is iets vreemd aan de hand met het gezicht van Nicole Kidman. Zo ziet de actrice er vandaag jonger uit dan tien jaar geleden. Haar gezicht begint buitenaardse trekken te vertonen, zonder veel emotie, en het lijkt wel alsof Kidman de prijs begint te betalen voor het jarenlange gebruik van botox en andere cosmetische ingrepen.

Er is iets vreemd aan de hand met het gezicht van Nicole Kidman. Zo ziet de actrice er vandaag jonger uit dan tien jaar geleden. Haar gezicht begint buitenaardse trekken te vertonen, zonder veel emotie, en het lijkt wel alsof Kidman de prijs begint te betalen voor het jarenlange gebruik van botox en andere cosmetische ingrepen.

Celebs hebben toegang tot de beste producten en allerlei behandelingen om de elasticiteit van hun huid te bevorderen en verbeteren. Hierdoor zal de huid langer een jeugdige uitstraling hebben. Deze producten komen ons tegemoet in de zoektocht naar de eeuwige jeugd.

Wanneer crèmes niet meer lijken te werken

Maar wanneer potjes en andere crèmes niet langer lijken te werken of niet het gewenste resultaat geven dat jij in je hoofd had, kan je ook overstappen naar meer drastische maatregelen, zoals bijvoorbeeld cosmetische ingrepen of botox. Op zich hebben we daar geen problemen mee, maar het lijkt alsof er bij de sterren niemand aan de noodrem durft te trekken wanneer het allemaal een beetje ’te’ wordt. Sterren gaan steeds verder en verder in hun zoektocht naar perfectie, en misschien moet sneller opgetreden worden en ‘stop’ worden gezegd wanneer er een bepaalde grens wordt overgegaan. Jammer genoeg zijn er nog steeds celebrities die net dat stapje te ver gaan.

Geen emoties meer voor Nicole Kidman

Zo is de Australische actrice Nicole Kidman (46) een van de slachtoffers van overmatig gebruik van cosmetische hulpmiddelen en botox om een jonge uitstraling te krijgen. Haar gezicht lijkt wel ‘frozen in time’. Het is al verschillende jaren dat ze commentaar krijgt op haar strakke voorkomen, en door haar verschijning op het Filmfestival in Cannes worden deze geruchten opnieuw leven ingeblazen.

Ze verscheen op de screening van haar nieuwe film ‘Grace of Monaco’ op het Filmfestival van Cannes met een uiterst strak gezicht. De actrice zag er jonger uit dan tien jaar geleden met behulp van moderne beautykneepjes. Hoewel haar gezicht zonder een rimpeltje is en dit veel vrouwen van haar leeftijd jaloers zou maken, zagen we wel nauwelijks beweging of emotie in het perfecte gezicht van Nicole Kidman. Er kwam dan ook heel wat commentaar op het uiterlijk van de actrice. Zo lijkt ze niet meer op de vrouw die ze ooit was, zag haar gezicht er pofferig en opgezwollen uit liet ze geen blijk van emotie zien in haar gezicht.

Puur natuur?

De pers smulde er alvast van en Nicole die leek zich nergens iets van aan te trekken. Zo bleef ze maar zwaaien naar het aanwezige publiek en kusjes gooien naar haar enthousiaste fans. En dat Nicole zich niets aantrekt van de commentaar op haar uiterlijk, blijkt nog maar eens uit een interview met de Italiaanse krant La Repubblica, nu al twee jaar geleden. Daarin beweerde ze dat ze tevreden was met haar uiterlijk en nooit plastische chirurgie zou ondergaan. “Geen operaties voor mij. Ik heb wel al eens Botox geprobeerd, jammer genoeg, maar daar ben ik mee gestopt en nu kan ik eindelijk terug mijn gezicht bewegen,” aldus Nicole.

Het lijkt er toch op dat de moeder-van-twee zich opnieuw heeft laten verleiden door het chemische goedje.

Laura Van Roey

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content