Er zijn drie zekerheden in het leven: de dood, de belastingen, en het weee gevoel in je maag dat je zal bekruipen wanneer je over dertig jaar je jeugdfoto's weer vanonder het stof haalt. En nee, dat wordt heus niet alleen veroorzaakt door nostalgie. Onze stijl evolueert immers, en zeker als tiener zijn we nogal onderhevig aan trends die even snel voorbij gaan als ze gekomen zijn. Een emo-bless met haar in twee kleuren? Check. Haar plat tegen het voorhoofd met een speldje terwijl je het achteraan opwerkt met gel? Check. De Rachel? Check.

De jaren tachtig spanden echter de kroon voor "opmerkelijke" kapsels en dat is ook het team van Buzzfeed niet ontgaan. Ze lieten enkele redactrices in de oude yearbooks van hun moeders duiken om vervolgens hun haar op net dezelfde manier te laten stylen bij de kapper. Vooral de reacties van de moeders zijn goud waard! Bekijk het zelf:

Er zijn drie zekerheden in het leven: de dood, de belastingen, en het weee gevoel in je maag dat je zal bekruipen wanneer je over dertig jaar je jeugdfoto's weer vanonder het stof haalt. En nee, dat wordt heus niet alleen veroorzaakt door nostalgie. Onze stijl evolueert immers, en zeker als tiener zijn we nogal onderhevig aan trends die even snel voorbij gaan als ze gekomen zijn. Een emo-bless met haar in twee kleuren? Check. Haar plat tegen het voorhoofd met een speldje terwijl je het achteraan opwerkt met gel? Check. De Rachel? Check.De jaren tachtig spanden echter de kroon voor "opmerkelijke" kapsels en dat is ook het team van Buzzfeed niet ontgaan. Ze lieten enkele redactrices in de oude yearbooks van hun moeders duiken om vervolgens hun haar op net dezelfde manier te laten stylen bij de kapper. Vooral de reacties van de moeders zijn goud waard! Bekijk het zelf: