Wat als je zesjarige zoon je make-up doet? (video)

© Youtube

De zesjarige Noah is verzot op make-up tutorials en wilde er graag zelf een maken. Hij mocht daarvoor zijn moeder als canvas gebruiken. Die legde het hele proces vast op beeld, en de wereld kijkt mee.

If you can’t be the best, be the worst: zoiets moet de mama van de zesjarige Noah gedacht hebben toen ze haar door haar zoon liet maquilleren. Ze schreef op Reddit dat ze samen met hem naar heel wat make-up tutorials had gekeken, en dat hij graag zelf zo’n video zou maken. En zo geschiedde.

Als dit filmpje je er niet van kan overtuigen dat iedereen schoonheid op een andere manier beleeft, dan zitten wij ook met de handen in het haar. De kleuter lapt namelijk alle regels aan zijn laars, en kiest resoluut voor een eigen aanpak. Eyeliner aanbrengen in het midden van je ooglid of blush op je kin wrijven: eigenzinnigheid troef in onze favoriete feel good video van vandaag.

Het resultaat van dat experiment gaat make-up goeroe’s waarschijnlijk weinig nieuws kunnen bijbrengen. Als je daarentegen op zoek bent naar een dosis schattige-kinderen-die-het-internet-veroveren, of gewoon de zekerheid wilt dat je make-up vandaag misschien toch nog niet zo slecht zit, dan ben je hier aan het juiste adres.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Op Reddit krijgt de moeder laaiend positieve reacties op de video. Zo juichen heel wat gebruikers toe dat ze haar zoon laat spelen met dingen die door de maatschappij als vrouwelijk aanzien worden. ‘Ik wou dat ik meer mensen zoals jou rond mij had toen ik opgroeide’, reageerde Reddit-gebruiker DoubleJays.

(SDW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content