Er zijn mensen die vrijwillig afdalen in prehistorische kraters om te zien wat voor leven daar vroeger ronddwaalde. Er zijn mensen die gaan zwemmen met witte haaien om hun gedrag te bestuderen. Er zijn mensen die om een energiedrankje te promoten zich 39 kilometer naar beneden storten. En dan zijn er mensen die hun lief in de buurt van hun make-upspullen laten komen.

Beautyvlogster Michelle Phan voorzag ons via haar YouTubekanaal van heel wat tutorials, maar deze keer heeft ze iets online gezet waarvan we niet meteen dachten "hé, moet ik proberen!". (Tenzij u date met een make-up artist.)

Haar Parijse liefje Dominique mocht namelijk haar make-up doen voor hun avondje op restaurant. Daar bedoelen we niet mee dat Dom mee mocht beslissen over de juiste tint wijnrode lipstick; nee, de stakker moest zélf de make-up aanbrengen op het gezicht van zijn beautyminnende liefje.

Het resultaat kan u zich wellicht al voorstellen, maar omdat u vast wel wil zien hoe de gruwel tot stand is gekomen... le voilà:

(KS)

Er zijn mensen die vrijwillig afdalen in prehistorische kraters om te zien wat voor leven daar vroeger ronddwaalde. Er zijn mensen die gaan zwemmen met witte haaien om hun gedrag te bestuderen. Er zijn mensen die om een energiedrankje te promoten zich 39 kilometer naar beneden storten. En dan zijn er mensen die hun lief in de buurt van hun make-upspullen laten komen. Beautyvlogster Michelle Phan voorzag ons via haar YouTubekanaal van heel wat tutorials, maar deze keer heeft ze iets online gezet waarvan we niet meteen dachten "hé, moet ik proberen!". (Tenzij u date met een make-up artist.)Haar Parijse liefje Dominique mocht namelijk haar make-up doen voor hun avondje op restaurant. Daar bedoelen we niet mee dat Dom mee mocht beslissen over de juiste tint wijnrode lipstick; nee, de stakker moest zélf de make-up aanbrengen op het gezicht van zijn beautyminnende liefje. Het resultaat kan u zich wellicht al voorstellen, maar omdat u vast wel wil zien hoe de gruwel tot stand is gekomen... le voilà: (KS)