'Als je één ding mocht veranderen aan je lichaam, wat zou dat dan zijn?' Die vraag werd gesteld aan 50 mensen: volwassenen en (kleine) kinderen. De antwoorden van de volwassenen waren - weinig verbazend - veel meer doorspekt met onzekerheden.

Toch een bedenking bij het cliché dat in de video wordt opgehangen - dat kinderen toleranter zouden zijn: de onzekerheden van de volwassenen in de video lijken ze toch vooral opgelopen te hebben op de speelplaats. Maar laat dat de pret om de antwoorden van de kinderen niet bederven. (SD)

'Als je één ding mocht veranderen aan je lichaam, wat zou dat dan zijn?' Die vraag werd gesteld aan 50 mensen: volwassenen en (kleine) kinderen. De antwoorden van de volwassenen waren - weinig verbazend - veel meer doorspekt met onzekerheden. Toch een bedenking bij het cliché dat in de video wordt opgehangen - dat kinderen toleranter zouden zijn: de onzekerheden van de volwassenen in de video lijken ze toch vooral opgelopen te hebben op de speelplaats. Maar laat dat de pret om de antwoorden van de kinderen niet bederven. (SD)