Enkele meisjes zijn op het idee gekomen gewone kleurpotloden te gebruiken als eyeliner. Die laten ze even weken in warm water om vervolgens - toegegeven - prachtige regenboogachtige creaties te maken op hun oogleden en lippen.

Dat doet ons melancholisch terugdenken aan de tijd dat het cool was om fluostift en tipp-ex te gebruiken als nagellak. Zovele jaren later concluderen we: ja, het kán, maar waarom zou je het doen als er betrouwbare producten te koop zijn die een beter resultaat geven?

Olivia Wilde met opvallende paarse eyeliner, Getty Images
Olivia Wilde met opvallende paarse eyeliner © Getty Images

Hoewel potloden wel zo gemaakt worden dat kinderen er perfect veilig mee overweg kunnen, stelt het potlodenmerk Crayola dat het speelgoed noch gemaakt, noch getest is voor het gebruik als make-up. Toch jaloers op de kleurtjes? Dan heb je geluk, want de reguliere merken brengen echt wel meer dan genoeg vrolijke tinten op de markt! En met deze tips kan je de bal al helemaal niet mis slaan.

(EK)

Enkele meisjes zijn op het idee gekomen gewone kleurpotloden te gebruiken als eyeliner. Die laten ze even weken in warm water om vervolgens - toegegeven - prachtige regenboogachtige creaties te maken op hun oogleden en lippen.Dat doet ons melancholisch terugdenken aan de tijd dat het cool was om fluostift en tipp-ex te gebruiken als nagellak. Zovele jaren later concluderen we: ja, het kán, maar waarom zou je het doen als er betrouwbare producten te koop zijn die een beter resultaat geven? Hoewel potloden wel zo gemaakt worden dat kinderen er perfect veilig mee overweg kunnen, stelt het potlodenmerk Crayola dat het speelgoed noch gemaakt, noch getest is voor het gebruik als make-up. Toch jaloers op de kleurtjes? Dan heb je geluk, want de reguliere merken brengen echt wel meer dan genoeg vrolijke tinten op de markt! En met deze tips kan je de bal al helemaal niet mis slaan.(EK)