Vrouwen met rondingen zijn meestal een stuk gelukkig dan erg magere vrouwen. Dat blijkt uit een onderzoek bij tweeduizend vrouwen, schrijft Styleite.

Mager en slank zijn maakt je niet gelukkiger. Dat blijkt nog maar eens uit een onderzoek van Britse modeketens. Daaruit blijkt dat 74 procent blij is met haar maatje 44. Vrouwen met een maatje 34 zijn een stuk minder gelukkige met hun figuur, slechts 42 procent is blij met haar lichaam. Bovendien wil 52 procent van deze vrouwen graag meer rondingen.

3 op de 10 vrouwen is dan ook van mening dat kleding mooier uitkomt wanneer een vrouw wat meer rondingen heeft. De vrouwen die deelnamen aan het onderzoek gaven tal van bekende voorbeelden. Zo zijn de lichamen van Adele, Kim Kardashian, Beyoncé en Nigella Lawson erg populair. (LVR)

Vrouwen met rondingen zijn meestal een stuk gelukkig dan erg magere vrouwen. Dat blijkt uit een onderzoek bij tweeduizend vrouwen, schrijft Styleite. Mager en slank zijn maakt je niet gelukkiger. Dat blijkt nog maar eens uit een onderzoek van Britse modeketens. Daaruit blijkt dat 74 procent blij is met haar maatje 44. Vrouwen met een maatje 34 zijn een stuk minder gelukkige met hun figuur, slechts 42 procent is blij met haar lichaam. Bovendien wil 52 procent van deze vrouwen graag meer rondingen. 3 op de 10 vrouwen is dan ook van mening dat kleding mooier uitkomt wanneer een vrouw wat meer rondingen heeft. De vrouwen die deelnamen aan het onderzoek gaven tal van bekende voorbeelden. Zo zijn de lichamen van Adele, Kim Kardashian, Beyoncé en Nigella Lawson erg populair. (LVR)