Het volstaat dus om een beetje make-up aan te brengen, bij voorkeur in natuurlijke tinten, om meteen bekwamer en efficiënter te worden gepercipieerd door uw collega's. Een charmeoffensief dat binnen het bereik ligt van elke portemonnee, aangezien het niet nodig is een bepaalde trend te volgen om effect te hebben: nude en naturel dragen de voorkeuren uit.

Een basis fond de teint, een beetje poeder, wat mascara en gloss en u hebt de fundamenten voor een professionele look gelegd. Voeg er nog wat blush en eyeliner aan toe en u bent al op weg naar uw volgende vergadering.

Maar misbruik de oogpotloden en poederdoosjes niet, want - zo blijkt uit de studie - te fel opgemaakte vrouwen worden over het algemeen als minder betrouwbaar en minder eerlijk gezien. (VS/VF)

Het volstaat dus om een beetje make-up aan te brengen, bij voorkeur in natuurlijke tinten, om meteen bekwamer en efficiënter te worden gepercipieerd door uw collega's. Een charmeoffensief dat binnen het bereik ligt van elke portemonnee, aangezien het niet nodig is een bepaalde trend te volgen om effect te hebben: nude en naturel dragen de voorkeuren uit. Een basis fond de teint, een beetje poeder, wat mascara en gloss en u hebt de fundamenten voor een professionele look gelegd. Voeg er nog wat blush en eyeliner aan toe en u bent al op weg naar uw volgende vergadering. Maar misbruik de oogpotloden en poederdoosjes niet, want - zo blijkt uit de studie - te fel opgemaakte vrouwen worden over het algemeen als minder betrouwbaar en minder eerlijk gezien. (VS/VF)